Hotel Bajet di Jitra Kedah

Hotel

Hotel Bajet di Jitra Kedah: Pilihan Selesa Tanpa Membebankan Bajet adalah sebuah destinasi yang menawan di negeri Kedah, Malaysia, menawarkan pengembara pengalaman yang damai dan unik. Bagi memastikan percutian anda berjalan lancar tanpa membebani bajet, berikut adalah beberapa pilihan hotel bajet yang berpatutan di Jitra.

A. Urban Inn, Jitra: Kesederhanaan yang Selesa


Urban Inn, Jitra, menawarkan bilik yang bersih dan selesa pada harga yang berpatutan. Terletak hanya beberapa langkah dari pusat bandar Jitra, hotel ini menjadi pangkalan yang baik untuk menjelajah kawasan sekitarnya.

Alamat: No 188, 2, Pekan Jitra 3, 06600 Jitra, Kedah, Malaysia
Telefon: +60 4-916 2979


B. Big Orange Hotel Jitra: Bergaya di Pusat Jitra

Big Orange Hotel Jitra menawarkan bilik yang moden dan bergaya pada harga yang berpatutan. Terletak hanya beberapa langkah dari pusat bandar Jitra, hotel ini menyediakan kemudahan yang mudah diakses.


Alamat: Pekan Jitra 3, 06600 Jitra, Kedah, Malaysia
Telefon: +60 4-917 7775

C. IKHWAN INN, Motel: Keselesaan yang Terjangkau

IKHWAN INN, Motel, menawarkan bilik yang bersih dan selesa pada harga yang berpatutan. Terletak hanya beberapa minit memandu dari pusat bandar Jitra, motel ini menyediakan penginapan yang mudah diakses.

Alamat: 47, Pusat Bandar Barat, Taman Mahsuri, 06600 Jitra, Kedah, Malaysia
Telefon: +60 11-5631 3272

D. C Hotel: Kesederhanaan yang Praktikal

C Hotel menawarkan bilik yang asas tetapi berpatutan. Terletak hanya beberapa minit memandu dari pusat bandar Jitra, hotel ini menjadi pilihan praktikal untuk pengembara bajet.

Alamat: Jitra, 06600 Jitra, Kedah, Malaysia
Telefon: +60 4-917 6288

E. Homestay De’69: Pengalaman Homestay Tradisional

Homestay De’69 menawarkan pengalaman homestay Melayu tradisional pada harga yang berpatutan. Terletak dalam kawasan yang tenang, homestay ini hanya beberapa minit memandu dari pusat bandar Jitra.

Alamat: Kampung Darul Hadis, 06600 Jitra, Kedah, Malaysia
Telefon: +60 11-1660 6564

Penutup: Menikmati Jitra dengan Penginapan Bajet yang Berkualiti


Dengan pelbagai pilihan hotel bajet di Jitra, Kedah, anda boleh menikmati keunikan bandar ini tanpa perlu mengabaikan bajet percutian anda. Pilihlah penginapan yang paling sesuai dengan keperluan anda dan sertailah pengalaman unik di Jitra, Kedah. Selamat bercuti!Related posts