Kedai Alat Pancing Terbaik di Ampang


Kedai Alat Pancing Terbaik di Ampang adalah sebuah pinggiran Kuala Lumpur, menawarkan pelbagai kedai alat pancing untuk memenuhi keperluan para pemancing dari pelbagai peringkat. Berikut adalah beberapa kedai alat pancing terbaik di Ampang:

A. HSE Ampang Tackle Shop
Alamat: G35, Jalan Pandan Prima 1, 43300 Ampang, Selangor, Malaysia
Telefon: +60 17-927 1881
[Imej HSE Ampang Tackle Shop, Ampang]


Kedai ini menawarkan pelbagai alat pancing, termasuk batang, kail, umpan, dan aksesori. Mereka terkenal dengan kakitangan yang berpengetahuan dan harga yang bersaing.

B. Samudera Tackles (Ampang)
Alamat: Lot 23, Jalan Pandan Prima 1, 43300 Ampang, Selangor, Malaysia
Telefon: +60 17-273 2191
[Imej Samudera Tackles (Ampang), Ampang]


Kedai terkenal ini menawarkan pelbagai alat pancing yang lengkap, memenuhi pelbagai gaya memancing dan bajet. Mereka terkenal dengan pelbagai produk dan kakitangan yang mesra.

C. IGFA Fishing Sports Enterprise
Alamat: Blok 12-G-16, Jalan Mewah 4, Taman Mewah, 43300 Ampang, Selangor, Malaysia
Telefon: +60 3-4280 9131
[Imej IGFA Fishing Sports Enterprise, Ampang]


Kedai ini mengkhususkan diri dalam alat pancing berkualiti tinggi, memenuhi keperluan pemancing profesional dan penyuka rekreasi. Mereka terkenal dengan pelbagai produk dan kakitangan yang berpengetahuan.

D. KL Fly Fishing Shop
Alamat: Ampang, Selangor, Malaysia
Telefon: +60 13-376 5656
[Imej KL Fly Fishing Shop, Ampang]

Kedai ini mengkhususkan diri dalam alat pancing memancing dengan tiang, mata pancing, tali pancing, lalat, dan aksesori yang meluas. Mereka terkenal dengan kakitangan yang berpengetahuan dan kemampuan untuk memberikan nasihat pakar mengenai teknik memancing dengan lalat.

E. Ampang Fishing Supplies
Alamat: Ampang, Selangor, Malaysia
Telefon: +60 19-284 8831
[Imej Ampang Fishing Supplies, Ampang]

Kedai ini menawarkan pelbagai alat pancing, termasuk jenama tempatan dan import. Mereka terkenal dengan harga yang berpatutan dan pelbagai pilihan produk.

Penutup: Peralatan Memancing untuk Setiap Pemancing


Ini hanya beberapa daripada banyak kedai alat pancing di Ampang. Dengan begitu banyak pilihan untuk dipilih, anda pasti akan menemui alat pancing yang sempurna untuk memenuhi keperluan dan bajet anda. Sama ada anda seorang pemancing berpengalaman atau pemula, kedai-kedai ini akan memiliki peralatan yang anda perlukan untuk menjadikan perjalanan memancing anda seterusnya berjaya.

Related posts